2016-os esküvőink képekben, párjaink visszajelzéseivel

Egyre több esküvőszervező van a piacon, így a pároknak egyre nehezebb dönteniük, kit bízzanak meg azzal a hálás, ám felelősségteljes feladattal, hogy megszervezze életük nagy napját. E célból készíttettem elsősorban az alábbi kis összeállítást, hogy megkönnyítsem a döntést, és egy kis bepillantást adhassak abba, ahogyan mi az Alida Weddingnél dolgozunk.

Nagy öröm számomra, hogy megoszthatom veletek ezt a kis slide show-t, amelyet 2016-os szezonunk esküvőin készült képekből és a párok visszajelzéseiből állítottunk össze.

Köszönöm Dombos János kollégámnak a technikai segítséget, Cseh István zeneszerzőnek a csodálatos, személyre szabott zenét, illetve Albert-Győrfi Viktória, Biri Ádám, Havasmezői Tünde és Herman Péter fotós kollégáimnak a fantasztikus képeket.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on RedditShare on VK

Olvastad már?

Kérj ajánlatot!

Amennyiben érdeklődsz az általam kínált szolgáltatás iránt, kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket és felveszem veled a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!