A menyasszonyi frizuráról

Arra gondoltam, kicsit jobban megismerkedhetnénk egy-egy esküvői szolgáltatással, s ennek érdekében elbeszélgettem néhány, általam már jól ismert és megbecsült szolgáltatóval. Szeretném megosztani veletek a legérdekesebb gondolatokat. Kezdjük először az esküvői frizurával, amelynek kapcsán Szűcsi Edina fodrász kolléganőmet kérdeztem.

1. Szerinted mennyire fontos általánosságban a menyasszony számára a frizura az esküvőn?

Azt gondolom, hogy a ruha után a frizura a legfontosabb számukra, mert az összképet a kettő kombinációja adja.

2. Mi a jellemző, hogy konkrét elképzelésük van a menyasszonyoknak, vagy előfordul, hogy tőled kérnek tanácsot, mi állna jól nekik?

Az esetek nagy többségében a konkrét elképzelés sem konkrét. Mindig szükség van egy pici tanácsra, segítségre a frizuraválasztást illetően. Nagyon fontos az együttműködés, annak érdekében, hogy megtaláljuk a tökéletes frizurát a nagy napra.

3. Hogy zajlik egy menyasszonyi haj megalkotása?

A próba alkalmával lehetőség nyílik arra hogy a szakember és a menyasszony elképzelése eggyé váljon. Minden ilyen alkalmat beszélgetéssel kezdünk, így sok minden kiderül, pl. milyen típus: szolid, vagány, esetleg extrém. Ebből már lehet tudni mennyire szárnyalhat a fantázia.

4. A menyasszonyi frizurát illetően melyek az aktuális, 2013-as trendek?

A különböző laza kontyok, fonatok idén is hódítanak. Az esküvői hajviseletben 2013-ban a természetesség a jellemző, bár tény, hogy ahány menyasszony, annyi frizura.

5. Egy fodrász számára kihívás egy menyasszonyi frizura elkészítése? Te kedveled, amikor ilyet kell készítened?

Nagyon kedvelem! Számomra ez kreativitás. Két egyforma konty nem létezik, maximum hasonló, így minden fodrász egyedivé tudja tenni a munkáját. Ha pedig a menyasszony a nagy napon tündököl, ahhoz én is hozzá járultam, és ez nagy büszkeség.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on RedditShare on VK

Olvastad már?

Kérj ajánlatot!

Amennyiben érdeklődsz az általam kínált szolgáltatás iránt, kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket és felveszem veled a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!