A női ceremóniamester – interjú Karai Eszterrel

Régóta szerettem volna ceremóniamestert is bemutatni nektek a blogon, és örömömre szolgál, hogy Esztert választottam, mert sokban hasonlítunk. Összeköt bennünket, hogy mindketten angol nyelven is dolgozunk, és hogy minden egyes esküvőnk iránt szerelemmel viseltetünk. Fogadjátok szeretettel a Karai Eszterrel készített interjút!

Sok párral találkozom, akik valójában nem tudják, mit csinál a ceremóniamester, gyakran félre is értelmezik. Néhány mondatban meg tudnád fogalmazni a munkád lényegét?

A ceremóniamester tulajdonképpen a vőfély modern változata, de mégis több annál. Ő az a személy, aki biztosítja a pár számára, hogy a nagy napon minden zökkenőmentes legyen, és nekik semmire se legyen gondjuk. A ceremóniamester koordinál, tájékoztat, és persze nem utolsó sorban szórakoztat.

Leginkább egy jópofa műsorvezetőhöz tudnám hasonlítani, csak speciális a téma.

Véleményed szerint miért válasszanak a párok női ceremóniamestert?

Lássuk be, az esküvő elsősorban a menyasszonyról szól. És ki tudná jobban, hogy mit érez egy menyasszony, mint egy nő, aki maga is átélte már ezt?

A másik ok az az empátia és finomság, ami bennünk, nőkben van. Az egyik örömanya szavaival tudnám a legjobban leírni, aki a fia esküvője után odajött hozzám, és azt mondta: „Eszter, külön köszönöm, hogy sikerült megőrizni a fiam méltóságát és nem csinált belőle majmot az este folyamán”.

Hogyan vélekedsz az esküvőszervezőkkel való közös munkáról? Segíti, netán hátráltatja a ceremóniamester dolgát egy szervező?

Kimondottan élvezem az esküvőszervezőkkel való együttműködést, hiszen az esküvőszervező és a ceremóniamester remekül kiegészítik egymást.
Azokon az esküvőkön, ahol esküvőszervezőkkel dolgozom együtt, nekem már csak a vendégekkel és a párral való kommunikáció, és a szórakoztatás a dolgom, és tudom, hogy a háttérben minden jó kezekben van.

Számodra melyik a legélvezetesebb pillanata egy esküvőnek?

Nekem minden szertartás alatt könnybe lábad a szemem a meghatottságtól. Amikor a pár kimondja az „Igen”-t, és attól kezdve férj és feleség lesznek, az számomra egy olyan pillanat, amikor egy teljesen más szférába kerülünk. Talán a személyes élmény miatt van ez.

Nagyon szeretem még azt, amikor a vacsora után már beindul a buli, tetőfokára hág a hangulat, és a pár olyan pillanatokat él át az est folyamán, amelyek egyszeriek és megismételhetetlenek. Örömmel tölt el az, hogy a munkámmal én is hozzájárulhattam ezekhez a felejthetetlen élményekhez.

Eszter promóciós videóját megnézhetitek az alábbi linken: Eszterlánc Ceremónia promóciós kisfilm

Karai Eszter
http://www.eszterlancceremonia.hu/
Telefon: +36 70 882 9798
E-mail: eszterlancceremonia@gmail.com

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on RedditShare on VK

Olvastad már?

Kérj ajánlatot!

Amennyiben érdeklődsz az általam kínált szolgáltatás iránt, kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket és felveszem veled a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!