Az esküvői fehérneműről

Az esküvőre való készülődéskor a menyasszonynak gondolnia kell arra is, hogy mit fog viselni a nászéjszakán. Az alábbi interjút Bagossy Renivel, az országban egyedülálló esküvői fehérnemű webshop, a Christabella Fashion tulajdonosával készítettem, fogadjátok szeretettel!

Ugyan nagyon fontos kellék az esküvői fehérnemű, mégis az a tapasztalatom, hogy nehezen találni igazán jó minőségű és ízléses darabokat, így a te webáruházad egyedülálló a piacon. Mióta foglalkozol esküvői fehérneműkkel, és honnan jött az ötlet?

A szép és igényes fehérnemű iránti vonzalmam egyetemista koromban alakult ki, amikor egy francia fehérnemű márka nyugat-európai értékesítő csapatában dolgoztam. Mikor jó néhány évvel ezelőtt a nagy Ő-vel összekötöttük életünket, akkor ismertem fel, hogy bár az esküvő szervezésének nagyon sok mozzanatához, eleméhez szolgáltatók és termékek széles választéka áll a házasulók rendelkezésére, ennek a széles választéknak a nászéjszakára szánt fehérnemű nem része. Azt, hogy mi lehet ennek az oka magam sem tudom, de a csinos fehérneműk iránti vonzalmam arra késztetett, hogy utánajárjak, honnan lehet ezeket beszerezni, illetve a magyar menyasszonyok számára is elérhetővé tenni.

Ha egy menyasszony tanácstalan, vagy netán a vőlegény ajándékba szeretne egy szép darabot venni, segíted-e tanácsokkal őket?

Természetesen minden érdeklődőnek, bizonytalan vásárlónak szívesen segítek tanácsokkal, tippekkel. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezzel élnek is a vásárlók és örülnek is neki. Fehérneműt venni sosem egyszerű, a választást megnehezíti, hogy egy online kínálatról van szó, ezért kifejezetten fontosnak tartom a menyasszonyokkal, vőlegényekkel való „élő” kapcsolatot. A vőlegények sokszor tanácstalanok, ami a méretet illeti, de ezt a problémát gyorsan orvosolni szoktuk, hiszen a legtöbb termék szabása és anyaga olyan, hogy felveszi viselője formáit.

Mitől különlegesek a nálad kapható fehérneműk?

A kínálatból kiemelném az amerikai Dreamgirl márkát, melyet az idén a szakma az év fehérneműjének választott. Ezek a kaliforniai ruhaköltemények világszerte nagyon népszerűek, és végre itthon is kaphatóak. Meghittebbé és emlékezetesebbé teszik az ifjú pár legszebb napját. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy mi nem a legolcsóbbak szeretnénk lenni, hanem a legjobbak.

Véleményed szerint a menyasszonyok számára mennyire fontos a fehérnemű, gondolnak-e rá egyáltalán az esküvő szervezésekor?

Én úgy vélem, hogy egyre többen gondolnak már a fehérneműre is, mikor esküvőjüket tervezik, bár még mindig viszonylag sokan egy jelentéktelen részletnek tartják, és az ezzel kapcsolatos döntést az utolsó pillanatra hagyják, vagy nem is foglalkoznak vele egyáltalán. A nászéjszaka manapság már új értelmet nyert, hiszen a párok döntő többsége nem vár az esküvő napjáig az első együttléttel. A vásárlóktól jött visszajelzések alapján azonban elmondható, hogy a nászéjszakát igazán teljessé teheti egy gondosan megválasztott fehérnemű.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on RedditShare on VK

Olvastad már?

Kérj ajánlatot!

Amennyiben érdeklődsz az általam kínált szolgáltatás iránt, kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket és felveszem veled a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!