Az esküvői koordinátor

Régóta fogalmazódik bennem eme poszt gondolata. Esküvőszervező? Esküvői tanácsadás? Esküvői koordinátor? Szinonimák, de mégsem. Inkább csak átfedések vannak köztük. Az esküvőszervező elsősorban szervez, a tanácsadás alkalmával ellátja hasznos információkkal a párt, de mit csinál egy esküvői koordinátor? Mivel manapság ezt a szolgáltatást keresik leginkább a párok, ezt fejteném ki ebben a posztban részletesebben.

Roppant egyszerű a dolog, nézzük pontokba szedve:

– Az esküvői koordinátor koordinál. Segíti a vendégeket, eligazítja őket, választ ad a kérdéseikre, és a párral előre egyeztetett részletes forgatókönyv alapján levezényli az esküvőt. Amikor komplett szervezést vállalunk A-tól Z-ig, abban ez a szolgáltatás benne foglaltatik. Ám a tapasztalat azt mutatja, hogy sok pár szívesebben szervez, keresgél szolgáltatókat saját maga, de a lebonyolításhoz már segítségre van szükség. Ilyenkor jöhet szóba egy esküvői koordinátor felkérése.

– Egy idegen nyelvet beszélő esküvői koordinátor segítsége akkor is jól jöhet, ha a násznép egy része külföldi. Ilyenkor nagyon fontos, hogy legyen valaki, akihez a magyarul nem beszélő vendégek fordulhassanak kérdéseikkel, és azokkal ne az ifjú párt terheljék.

– Gyakran tapasztalom továbbá, hogy a párok a szervezési folyamat egy részénél elakadnak, elbizonytalanodnak, megijednek attól, hogy maguknak kell majd levezényelniük az estét, s ezáltal életük legszebb napja inkább stressz, mint öröm. Ilyenkor kitűnő választás egy esküvői koordinátor.

Amikor tehát elsősorban a nagy napon szorultok segítségre, és nem konkrétan szervezési feladatokat bíznátok egy kívülállóra, hanem csupán azt szeretnétek, hogy aznap valaki a segítségetekre legyen, esküvői koordinátort tanácsos felkeresnetek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on RedditShare on VK

Olvastad már?

Kérj ajánlatot!

Amennyiben érdeklődsz az általam kínált szolgáltatás iránt, kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket és felveszem veled a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!