Beszámoló: Esküvőszervezők VII. Szakmai Konferenciája

Minden évben van egy vasárnapi nap, amikor mi, esküvőszervezők találkozunk, és egy konferencia keretén belül beszélgetünk, sokat nevetünk, eszmét cserélünk, gondolatokat, történeteket osztunk meg egymással a munkánkról. Ez jó nekünk és szeretjük, ezért vált már-már hagyománnyá ez a rendezvény. Idén sem volt ez másként, 2017. április 2-án találkoztunk az NDustrial Studios nevű extravagáns helyen.

Bevallom, én nem elsősorban az előadások, az előadók, az új szolgáltatások, trendek megismerése miatt járok erre a rendezvényre, bár kétségkívül élvezem ezt a részét is. Számomra az a fontos, hogy itt tudok beszélgetni más szervező kolléganőkkel, fotósokkal, ceremóniamesterekkel, zenészekkel stb. a közös munkánkról. Véleményem szerint ez minden szakmában nagyon fontos lenne, ezért igyekszem erre külön hangsúlyt fektetni. Sok kételyt oszlatott már el egy ilyen beszélgetés, barátságok, kitűnő munkakapcsolatok születtek így, itt, ekkor, ezen a rendezvényen.

Ismét érvényesült a szokásos tendencia: sok “friss” szervező volt jelen, akik fontosnak tartják megismerni a piacot, a leendő kollégáikat. Varga-Kovács Timi igen izgalmas előadással készült nekik, ugyanis a vállalkozóvá válás kérdéseit, a különböző vállalkozási formákat és azok költségeit mutatta be egy jól összeszedett táblázatban.

Örültem, hogy megismerhettem egy új kolléganőt, Kisdéry Boglárkát, akivel öröm volt beszélgetni, látni, érezni a lelkesedését, és azt, hogy rendelkezik a megfelelő alázattal munkája iránt.

Az előadások alkalmával ismét megismerkedhettünk sok újdonsággal, mint pl. a selfie-tükör, vagy a menyasszonyi tortára való vetítés lehetősége. Legjobban nekem mégis Pallagi Ákos előadása tetszett.

Köszönöm Timiéknek a szervezést, idén is megérte elmenni, jó volt ott lenni. Nincs más hátra, kezdődhet az idei szezon!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on RedditShare on VK

Olvastad már?

Kérj ajánlatot!

Amennyiben érdeklődsz az általam kínált szolgáltatás iránt, kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket és felveszem veled a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!