Esküvőszervezők IV. szakmai konferenciája – beszámoló

Fantasztikus kezdeményezés a Varga-Kovács Tímea esküvőszervező által indított konferencia, amely kifejezetten esküvőszervezőknek szól. Mitől fantasztikus? Számomra leginkább attól, hogy a szakma egyik legnagyobb problematikáján igyekszik segíteni: a szervezők egymáshoz való hozzáállását hivatott megváltoztatni. Én itt eddig mindig csak tanultam, profitáltam.

Ma sem volt másképp. Elsőként még a bejáratnál megismerkedtem egy Balaton mellett dolgozó esküvőszervező társammal. Ennek különösen örülök, mert már régóta szükségem volt egy ottani kontaktra, hiszen tapasztalataim szerint egyre inkább trend a balatoni esküvő.

Találkoztam olyan különleges szolgáltatókkal és szolgáltatásokkal, melyeket azelőtt nem ismertem, és melyek által színesebbé tehető egy esküvő, amennyiben a pár nyitott az újdonságokra. Számomra azért is volt hasznos és tanulságos a mai alkalom, mert az idei konferencián különös hangsúlyt kapott a nemzetközi esküvők témája. Mivel én kifejezetten külföldi, vagy külföldön élő magyar párok esküvőinek szervezésére szakosodtam, igen sok információt tudtam begyűjteni olyan szolgáltatóktól, akik már dolgoztak külföldön.

Megismerkedhettem az ehető virágok világával, találkozhattam különleges sajtokkal foglalkozó kollégával, extravagáns süteményeket készítő kolleginákkal, akikkel egyébként hamarosan tervezek is egy posztot a blogomba.

Örültem, hogy ott lehettem, hogy részese lehettem a mai napnak, jövőre is egész biztosan ott leszek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on RedditShare on VK

Olvastad már?

Kérj ajánlatot!

Amennyiben érdeklődsz az általam kínált szolgáltatás iránt, kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket és felveszem veled a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!