Gondtalan Nagy Nap – egy párom visszajelzése

Drága Alida!

Nem is tudom, hogyan is tudnánk megfogalmazni, szavakba önteni, megköszönni Neked azt amit értünk tettél… közel 1 évig minden kívánságunkat lested, mellettünk voltál, ha kétségeink voltak, mindent kézben tartottál, hogy nekünk semmivel se kelljen törődni.

Te voltál az, aki nélkül ez a Nap, életünk legfontosabb napja nem valósulhatott volna meg.
A legtökéletesebb volt minden, önfeledten élvezhettük az esküvőnket, hihetetlen érzés volt!
Még ezerszer el fogjuk mondani mennyire hálásak vagyunk Neked!

Muszáj leírnunk, hogy mindenki tisztában legyen vele, miként is működik ez az egész!

Amikor már azt hittük pár héttel az esküvő előtt, hogy minden kész van… egy “kisebb” apróság becsúszott (a DJ visszamondta), de Te ezt is kézben tartottad, csak akkor szóltál nekünk, amikor már biztosan tudtad, ki lesz helyette… nem idegesítettél vele minket, szerintem tuti bepánikoltam volna, ha nekem kellett volna valahonnan szereznem egy új DJ-t. Az esküvőszervezők munkája a legnehezebb, mert Te nem csak a Nagy Napon vagy ott, mint szolgáltató… ha hónapokra lebontjuk azt, amit Te a párokért teszel… sok áldozattal, precizitással, rugalmassággal.

Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy végül beadtuk a derekunkat, és átadtuk neked a szervezést! Ha újra csinálnánk, akkor is téged választanánk! Mi is úgy indultunk neki, hogy minek esküvőszervező… mi is meg tudjuk szervezni… örülünk, hogy végül meggondoltuk magunkat, ennyi mindent lehetetlen kézben tartani, nekünk csak azzal kellene törődnünk, hogy élvezzük a Nagy Napunkat!

Nekünk sikerült teljes odaadással átélnünk ezeket a pillanatokat, egy percig sem görcsöltem menyasszonyként, hogy vajon minden rendben van-e, mert tudtam, hogy Te mindent kézben tartasz!

Teljes szívünkből ajánlunk Téged minden leendő ifjú párnak!

NAGYON, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK ALIDA!

Millió puszi és ölelés,
Kriszti & Ricsi

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on RedditShare on VK

Olvastad már?

Kérj ajánlatot!

Amennyiben érdeklődsz az általam kínált szolgáltatás iránt, kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket és felveszem veled a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!