Magamról

Mindig valami különlegesre vágytam. Meglehetősen érzelmes embernek tartom magam, így nagyon megragadnak azok a pillanatok, amelyeket igazán csak egyszer élhetünk át…
…ilyen például egy esküvő.

Az első szervezésre csupán azért kértek fel, mert egy ideje a rendezvények világában mozgolódom. Ennek ellenére éreztem, az esküvő más világ, muszáj megtudnom mindent róla, mielőtt belevágok. Így lettem okleveles esküvőszervező, ám ez még kevés. Éreztem, akkor fog eldőlni minden, amikor eljön az első esküvő nagy napja. Így is lett: megérkeztem a templomhoz, és mikor megláttam, hogy érkeznek az első vendégek, és mindenki mosolyog, azonnal tudtam, hogy a lehető legjobb helyen vagyok.

Amikor Ti, mint menyasszony és vőlegény elégedettek, boldogok és nyugodtak vagytok, minden percét élvezhetitek annak a gyönyörű napnak, amelyen esküvőtöket tartjátok – azt hiszem ennek részévé válni igazán különleges.

Az esküvőszervezés kaland, de ugyanakkor kemény munka.
Szükségetek lesz hozzá elegendő időre és kapacitásra ahhoz, hogy minden apró részletet meg tudjatok tervezni, és ezeket megfelelően is tudjátok kezelni.

Manapság néha ez lehetetlen, különösen akkor, ha külföldiek vagytok és Magyarországon szeretnétek házasodni, vagy magyarok vagytok, de külföldön éltek.

Én éppen azért vagyok, hogy segítsek Nektek megszervezni a tökéletes esküvőt a kezdetektől az utolsó pillanatokig.
Segítségetekre leszek a helyszín, a meghívók, a fotós, a dekoráció, a DJ / zenekar, az ültetőkártyák és a torta kiválasztásában – csak, hogy néhány szolgáltatást említsek.
Más szavakkal: segítek, hogy álmaitok valóra váljanak, jobb kezetek leszek a szervezés alatt, így közösen álmodhatunk.

Kérj ajánlatot!

Amennyiben érdeklődsz az általam kínált szolgáltatás iránt, kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket és felveszem veled a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!