Minden kezdet nehéz…

…ahogyan ez is az! Mégis alig vártam, hogy végre itt tartsunk. És most eljött a pillanat!

Napok óta töröm a fejem, hogy mit is kellene írnom az első bejegyzésembe. Arra jutottam, hogy azt szeretném, ha ez a blog is olyan lenne, mint az egész weboldal: egy darabka belőlem.

Egy kicsit rózsaszín, egy kicsit kerek, egy kicsit szentimentális, és nem utolsó sorban egy kicsit érzelmes…

Remélem nem lesz csalódott, aki arra számított, hogy leírom, mindig is hatalmas esküvőről álmodtam, habos-babos ruháról, fehér lovon érkező hercegről… és aztán megszerveztem a saját esküvőmet és rájöttem, mennyire nehéz szervező nélkül, így nem is úgy sikerült, ahogy terveztem, stb. Úgy érzem, épp elég ilyen jellegű írást láttam már, én valami mást szeretnék. Úgy gondolom, nem ettől lesz valaki jó esküvőszervező. Ez ugyanis kevés. Egyébként sem az én álmaimról van szó, hanem a Tieitekről. Az én dolgom az, hogy azt valósítsam meg, amire Ti vágytok.

Szeretném, ha örömmel olvasnátok ezeket a sorokat, és ha találnátok benne hasznos tippeket, információkat az esküvőszervezéssel kapcsolatban. Ugyanakkor arra is törekszem majd, hogy a blog által engem is jobban megismerhessetek.

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki segédkezett a honlap elkészítésében, remélem ők is legalább annyira örülnek neki, mint én.

Hamarosan újra jelentkezem.

Alida

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on RedditShare on VK

Olvastad már?

Kérj ajánlatot!

Amennyiben érdeklődsz az általam kínált szolgáltatás iránt, kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket és felveszem veled a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!