Téli varázs

Ha esküvőről van szó, legtöbben azonnal egy szép napsütéses, meleg nyári napra gondolunk, s nem havas tájon, mínuszokban tipegve képzeljük el a menyasszonyt. Mégis azt kell mondjam, hogy a téli esküvőnek is meg van a varázsa, a szépsége, pont úgy, mint magának az évszaknak. Vannak olyan motívumok, amelyek csak a télhez kötődnek: a jégvirág, a hóember, a fagyöngy, az arany szín, és még sorolhatnám. Ezeket nehezen tudjuk elképzelni egy nyári esküvőn. A tél hangulata valójában kiválóan passzol egy esküvőhöz, gondoljatok csak bele: a pezsgő mellett kínálhatjátok finom punccsal, vagy forralt borral vendégeiteket érkezéskor, beépíthettek a menükínálatba sütőtököt, fahéjas, szerecsendiós ízeket, vagy éppen megjeleníthettek jellegzetes téli dekorációs elemeket a díszítésben. A tél hangulatához igazodva a dekoráció nyugodtan tartalmazhat több gyertyát, mécseseket.

Természetesen egy téli esküvő több buktatóval jár, hiszen több mindenre oda kell figyelnetek. Például nem szerencsés, ha a násznépnek túl sokat kell a helyszínek között mozognia, amennyiben lehetséges, minél könnyebben lehessen megközelíteni a színhelyeket. Ügyelni kell a ruhaválasztásra is, és még számos más apró részletre, amelyeket ha megfelelően szervezünk, csodálatos téli esküvőnk lehet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestShare on RedditShare on VK

Olvastad már?

Kérj ajánlatot!

Amennyiben érdeklődsz az általam kínált szolgáltatás iránt, kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket és felveszem veled a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezőket kérjük kitölteni!